En liten fiskebåt.. typ

En big bauta båt som stannade i Helsingborg i söndags! Självklart tog jag med kameran och stack ut och fotade! Min pappa följde snällt med och kom sedan på den briljanta idén, enligt honom, att jag skulle fota när människorna kom iland. Nja, det gjorde ju inte jag, riktigt pinsamt, så han fick nöja sig med att bara gå och titta på dem. I och för sig var det ganska pinsamt det med, speciellt när han lekte turist själv och skulle gå och läsa på deras shema vart det skulle åka. Men efter lite klagomål från min sida nöjde han sig och vi traskade vidare hemåt.
Idag, fram tills nu, har jag solat lite, och nu funderar jag på att titta på ett avsnitt av One Tree Hill. Det tar emot eftersom att solen skiner utomhus, men eftersom att jag REDAN har bränt mig lite, är det kanske smartast att hålla sig inne ett slag. Så får det minsamm bli!

Klockan två ska jag ner till IP eftersom att mitt lag ska spela match mot killarna som spelade i Glumslöv innan! YOU ARE GOING DOWN! .. typ...

9g - oslagbara!


en liten bild så här på självaste nationaldagen!


FÖRLÅT!

Hej! Jag vet, usel uppdatering men jag har varit väääldigt upptagen, jag lovar! Det har varit en hel del fotbolls spelande och jag har dessutom haft en fransyska på besök. Jo, du läste minsann rätt! Hon kom i tisdagskväll och stannade tills igår.
Min franskklass har under året brevväxlat med en klass i en by utanför Nice, och nu var det dags för dem att ta sig hit. Niorna förra året (93:orna) fick chansen att åka ner till Frankrike förra året, så nu fick vi ta emot. Jag hade ju hellre åkt ner till Frankrike, men detta gick det med.
Jag har snackat väldigt mycket franska.. typ. Eller ja, en del faktiskt. Jag har alltså inte haft så mycket fritid den gångna veckan, all tid har nästa gått till att prata med fransyskan, Déborah, eller till att sova. Man blir faktiskt väldigt trött av att snakca franska hela tiden, undra om man hade blivit lika trött av att prata tyska hela dagarna?! Hehe, där var jag lite rolig.
Nej, nog om det.. Som pricken över i:et har jag även dragit på mig världens förkylning. Det är nog en blandning av allergi och lite franska basiller, jobbig är den i alla fall!
Nu ska jag trösta mig med ännu ett avsnitt av One Tree Hill, en av världens bästa serier för er som inte visste det redan!

Au revoir // J. 
^
|
|_ Lite franska också minsann!

RSS 2.0