ÄNTLIGEN MINA! ♥

Hejsan!
Eftersom att blogg.se klabbade igår får jag skriva det jag skulle skriva då, nu! Okej, den meningen lät ju inte bra, men ni förstår nog vad jag menar ;)

Dagen började med att jag och min moder åkte in till Helsingborg och köpte två lampor, ehm.. ja.. Det gick ganska snabbt så det dröjde inte länge förrän jag var på Väla. Gick mest runt, hittade lite grejor som jag ville ha, men mina pengar ska faktiskt sparas lite.. Iallafall tills typ nästa helg eller något ;) Fast att jag inte skulle köpa något så kom jag ändå hem med en tröja och ett par skor. Dock betalade jag inte för skorna själv.. Puuh! TACK!
Det blev ett par babyrosa converse, ihhhhhhhh! De har jag spanat in ett tag, om man säger så ;)
Då jag kom hem skulle jag egentligen plugga lite, men det orkade jag inte. Så därför sitter jag med allt idag! Dåligt beslut faktiskt! Aja, det går nog snabbt, hoppas jag ;)

Nä, nu borde jag egentligen plugga.. fast det får ändå vänta lite..

ÅHHH! längtar inte tills imorgon! Då börjar dödensvecka! ATTANS!



 

GLUMSLÖÖÖÖÖÖV! ♥








Today!

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan vilket inte var speciellt kul, som vanligt ;). Men jag har iallafall börjat på mitt slöjdarbete! Jag ska typ sticka och virka en kort kofta typ. Lite svårt att förklara men jag kommer förmodligen visa den när den är klar.
Jag har även träffat Elin lite idag. Vi var ute och fotade lite, men det var lite kallt. Men det blev några fina bilder ändå! Alla var kanske inte så seriösa, men ja..

Nu ska jag plugga lite och lite senare är det NAVY CIS! Åhh, vad jag har längtat! ;)

// J.




Så kan det se ut när Elin och jag leker ;) Kommer nog några bilder på Elin också, men det får jag nog fråga henne om först.. haha

Hej!
Det var länge sedan man skrev något här, har väl egentligen ingen anledning till att inte ha gjort det heller.. Men nu skriver jag!
Den här veckan har väl varit helt okej, inte så mycket att göra i skolan och inte så mycket att göra efter skolan heller. Det är så det ska va, bara att ta det lugnt! Men de två närmaste veckorna kommer förmodligen inte vara lika lugna, vecka 5 kommer va rena tortyren! ÅHHHH! VILL INTE!

Imorgon ska jag hem till min pappa och då ska min farmor firas! Jag tror iallafall att det skulle vara imorgon, annars blir det väl på söndag. Hittar väl säkert på lite annat också, men inget jag vet just nu.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, har inte duschat efter vårt idrottspass nu sist på skoldagen.. vilket äckel jag är! Och en sak till, VEM LÄGGER EN IDROTTSLEKTION KLOCKAN 13.50, EN FREDAG?! Tänk lite...

_______________________________________________________________________________________________

Hade tänkt att lägga upp en bild också, men det funkar ju såklart inte -.- Så den får ni se någon annan dag! ;)

MÅNDAGAR! BLÄÄÄ!

Hellojs!
Idag var det skola som vanligt! Jag hatar måndagar, har bara sånna tråkiga lektioner då! Och sen hjälper det inte att ha ont i huvudet och halsen också! Jag vet att jag inte skulle ha ont någonstans den här veckan, men ja.. Det har jag redan! Jag kunde alltså inte vara med på idrotten idag, men jag missade inget roligt iallafall! HÖJDHOPP! Hur tråkigt är inte det! Okej, jag tycker nog det är tråkigt eftersom att jag är riktigt dålig på det, men jag kan faktiskt inte! Friidrott, redskap och basket är det tråkigaste som finns. ÅHHHH! Fotboll är det enda som är roligt!
Fy, vad jag klagar hela tiden! Får ta och sluta med det också..

Nä, nu ska jag gå och kolla på one tree hill som jag redan har missat lite på :O, och okväll är det "uppstartsmöte" med fotbollen! JIIHOOO! ;)

/J.

Idag..

Hej!
Idag har jag först varit i skolan. Det var inte speciellt kul, men det är det väldigt sällan. Det jobbigaste var ändå när vi väntade på bussen hem.. Den var 11 minuter sen (!) och dessutom var det inte den vanliga 220:an. Det var en sån gammal, äcklig buss. BLÄ! Tur att det inte tar så lång tid att komma hem..

Nu på eftermiddagen har jag inte gjort något speciellt, mest chillat. Skulle egentligen se "avatar" med ett par kompisar ikväll, men det kom lite saker emellan, så det får bli en annan gång för mig.. :/

Nu har jag ont i huvudet! Jag har faktiskt kommit på en sak.. JAG HAR ALLTID ONT NÅGONSTANS! Det säger till och med Elin... Nä, nästa vecka ska jag itne ha ont! HAHA, får väl se hur länge det håller..

/J.



Här är lite av det som jag har ritat på senaste tiden. Bilderna är kanske lite suddiga, men det får duga!
Om ni inte ser det, så fick jag en typ av "disney-attack".. Vet inte varför! ;)

KAAAALLLT!

Hej!
Idag är det kallt, om du inte redan har märkt det. När det är kallt ska man dricka varm choklad, men det gör inte jag. BUHU! Jag kanske ska gå och fixa lite? Äh, det får bli senare..

Igår var jag ute och gick jätttttemycket! Jag, Elin, Erika, Maja och Ella delade ut lappar till HELA Glumslöv. Det var jobbigt och det tog tre timmar att dela ut lappar till HALVA Glumslöv. Det jobbigaste var att Elin och Maja blev klara mycket tidigare än jag, Erika och Ella. När Elin och Maja var klara med sitt område hade vi typ halva vårt kvar.. Men det blev gjort ;)
Jag trodde att jag skulle vara helt död idag när jag vaknade, men det var jag inte! Så då satte jag igång och ritade. Jag kan kanske visa vad jag har ritat här på bloggen senare, om jag orkar ;)

Ikväll har jag fotbollsträning. UTE. Det kommer bli kallt. Men det får man tåla.

Ha det bra ni som ska vara inne, eller ja, ni som ska vara ute också! ;)

/ Joooohanna

ALLA DESSA FÖRKORTNINGAR -.-

Hej!
Idag har jag varit på Väla med bästa Elin! WIIIHOOOO! Vi älskar Väla ;) Jag köpte inte speciellt mycket i och med att jag var där förra helgen, men jag kom ändå hem med ett par byxor och en tröja.
Det roligaste idag var nog en man på bussen. Han gick på och i händerna hade han tre påsar fyllda med frukt och grönsaker. När han väl har satt sig ner tar han fram en gurka och börjar äta.. HAHA! Som pricken på i:et hade han en mössa på sig som inte ens gick över öronen. Det stör jag mig faktiskt på! Har man en mössa ska den väl gå över öronen så att det värmer dem, annars kan man ju skippa mössan helt!? Ahh, nog om mössor och gurkätande män..

Just nu sitter jag och snackar med min käre vän, Josefin, på msn.. Nu har hon börjat med en massa förkortningar som jag inte fattar vad de betyder.. Kalla mig kostig, men sånt har jag inte koll på! Liksom, hur ska jag kunna veta vad "ncnc" är? PUUUUHHH! Och hon kunde inte ens förklara det! "Det är ett ljud du måste höra i verkligheten". Men jajajaja?! PRATA SVENSKA ISTÄLLET!

Nu är jag faktiskt sur! Jag ska också lära mig förkortningar! Ja, det ska jag göra, NU! :D

Vi hörs!


IDAG!

Hejsan!
Idag har jag träffat Elin, längesen men idag var det dags! Vi var först i Helsingborg och kollade på fotboll och sedan blev det en massa filmer hemma hos Elin. Okej, en massa var det väl inte, men två filmer blev det!

Imorgon blir det mest chill och träning. Fotbollen har jag längtat efter så det ska bli najs!


Bild från ifredags, som jag för övrigt blev rättså nöjd med ;)


- Bilder -










2010!

Hejsan!
Tänkte att jag skulle inviga min nya blogg nu när det är nytt år och allt. Bloggen har varit klar för användning ett tag, men jag har inte riktigt orkat att ta tag i det. Men nu så!
Idag har jag mest tagit det lugnt, varit ute och gått med min mamma, ätit glass och kollat på "män som hatar kvinnor". Tänkte se på den då det var ljust ute, men vips så blev det mörkt och jag blev rädd! Hjälp, den var faktiskt läskig!

Det blev lite bilder igår när jag var hos Josefin så de kommer antagligen upp här snart ;)

Ha det najs så skriver jag mer så fort jag får tid!


RSS 2.0