SPEXFOTO!



Bilder tagna av Josefin!

Äntligen ledig från den hemska skolan..

Hallojs!
Idag har jag spelat match mot Hittarp. Det blev 2-2 men med tanke på att vi nästan mötte hela deras damlag så tycker jag att vi ska vara väldigt nöjda med att spela oavgjort.
Just nu sitter jag och tittar på "Narnia - häxan och lejonet", är inte det typ en skitbra film? Kanske lite barnslig, men det gillar ju jag.. Även fast jag har sett filmen ett antal gånger, så vill jag se den igen. Det är nog mest för att SO-arbetet är så sjukt jobbigt och otroligt svårt att komma igång med. Det ska lämnas in på tisdag och jag har inte ens börjat. Herregud, detta är inte bra! Man ska inte börja med arbetet bara några dagar innan det ska lämnas in..
Nä, nu ska jag lägga undan SO:n och koncentrera mig på filmen Ska försöka att inte tänka på SO:n, men det är antagligen dit mina tankar kommer dras och typ.. en kvart?
// J.

imorgon är det den nionde maj..

Är så sjukt skoltrött så det är riktigt skönt att det är helg. Man orkar verkligen inte plugga, men man får väl ta fram de sista krafterna nu när det bara är cirka en månad kvar av nian. Sedan lämnar jag Västervång bakom mig och tar fart mot nya utmaningar.. typ.
Både igår kväll och idag har jag spelat fotboll. Det blev två vinster och det känns verkligen hur bra som helst. Även om man var riktigt seg i benen idag när man vaknade så kunde vi gå ut och vinna med 4-0 mot Eskil. NIIIICE! Igår spelade vi mot Allerum/Hasslarp pch den matchen slutade 3-1, lite nervöst i slutet men till sist kunde vi gå därifrån med tre pinnar. Även det var otroligt nice..
Idag blir det nog mest chill, ska ta och kolla lite på gossip girl nu, länge sedan sist!
Vi hörs!

// J.

Imorgon är det 28 dagar kvar tills min födelsedag!

Hejsan!
Idag har jag studiedag! Riktigt skönt faktiskt!
Helgen har tillbringats i Stockholm tillsammans med Stattenas F17-lag. Jag och målvakten i mitt lag, Sara, följde med dem till Stockholm för att få testa att spela i Flickallsvenskan. Det var väldigt roligt och givande! Man märkte riktigt vilken skillnad det var på flickallsvenskan och den serien vi spelar i nu. Rätt stor skillnad på tempot, allt gick mycket snabbare.

Nä, nu ska jag gå och fixa något att äta, börjar bli litta hungrig.
Vi höres!

// J.

En av de bilder som jag precis var ute och tog!

RSS 2.0