:)

Tänkte bara visa ett litet roligt klipp! Som jag skrattade första gången jag såg det!

SNART ÄR DET PÅSK = GODIS


Halmstad!

Hej!
För ett tag sedan kom jag hem från Halmstad! Ett par lag åkte upp dit igår och bara hade det allmänt roligt. Vi bodde på Grand Hotel och vi hann även med att leka på Arosfortet och litta annat. Det har faktiskt varit väldigt roligt, även ifall mitt lag kom näst sist på Arosfortet (fångarna på fortet). Men iaf.. GO LAG 100! Vi var faktiskt bra, klarade faktiskt några rum. Vissa var helt konstiga och vissa var sjukt roliga. :D

Om en timme ska jag bege mig ner mot ip för att sedan åka till Borgeby och spela match. Det ska bli roligt! :)
Så nu får jag gå och packa lite, sen är det dags !

Okej, inte speciellt meningsfullt inlägg men ja..

// J.

-.-

Hallojs!
Idag är inte ingen rolig dag, inte! Nationella prov i engelska (hör & läs), en massa pluggande och sen för att göra min dag ännu sämre fick jag ett sms från Telenor.
Jag sitter och kollar på Navy CIS, som jag alltid gör, och då.. ett sms flyger in. Jag bara "yes, vem kan det vara? :D" Därför reser jag mig upp fat att jag egentligen inte orkar och tar den jäkla mobilen och smset är från.. telenor! Gissa om jag blev besviken! :( BUHU!!
Nä, idag är nog en riktig klagodag.. inget kul att berätta.. därför måste jag städa nu.. asså palla! jag orkar inte städa.. vem kom på det egentligen?



JAG VILL HA SOMMAR NU!

zelmerlove ♥

Heeeelllu!
Idag fick jag vakna tidigt eftersom att min käre fader skulle hämta mig innan mitt nästförsta spinningpass! Jo, det är sant! Idag har jag varit på spinning! Ehm, ja.. Det var mycket roligare än att bara jogga så jag kommer nog fortsätta med spinningen ett tag till i alla fall!
Idag har jag även hunnit med att köpa mig en jeansjacka (eller min pappa köpte den till mig, merci!) och jag har även testat värmebänken i Norra hamnen! Den har ju funnits ett tag, men jag har inte hunnit testa den. Men idag var det minsann dags! Den var varm..

Btw, ni har väl inte missat att "jakten på Julia" har premiär den 20 mars! WOHO! Där söker min älsklings-Måns efter sin Julia för kunna delta i teatern "Romeo och Julia". Gissa om jag hade velat vara Julia.. men det får väl räcka att åka och kolla, för det SKA jag i alla fall!

RSS 2.0