Heeey, heeeey

Hejsan!
Idag är det en av mina närmaste vänners födelsedag! ♥ Elin fyller alltså 16 idag, så jag har precis varit hemma hos henne och fikat. Sen fick jag GÅÅÅ hem :( Det var långt men det gick ändå snabbt eftersom att jag hade varit duktig och tagit med mina hörlurar. Med lite musik går allting snabbare! hahah, eller inte..
Nästa vecka kommer inte bli rolig vill jag lova! TRE prov och en massa fotboll så jag kommer inte ha en enda lugn stund. Och dessutom är ett av proven i SO (= plugga riktigt mycket för att få bra resultat). Jag lär få börja läsa lite på det ikväll så jag inte sitter med allt imorgon. Det är inte heller kul, att plugga på en lördag! På helgen ska man faktiskt vara ledig. 
Dessutom ska bilduppgiften som vi har jobbar med hela terminen, vara inne på torsdag. Jag valde nog en liiiite för stor uppgift, men jag SKA bli klar!
Så, det är väl lika bra att sätta igång med ritandet nu..
Train - Hey, Soul Sister <--- Riktigt bra låt!
Vi hörs! 
// J.

Min nya älsklingsring!

det var den elfte april igår..

Hej!
Gud, vilket väder det är! Så sjukt skönt! Men ändå sitter jag vid datorn?! Skulle egentligen bara vilja gå ut och lägga mig mitt på gräsmattan.. Men det kommer jag inte göra! Massa myror.. BLÄ!
Idag har inte skolan varit jobbig alls! Måndagar brukar annars vara riktiga blä-dagar.. men inte idag! :D
Helgen som precis har varit har innehållit en hel del fotboll vill jag lova. I både lördags och igår kväll spelade jag match och jag hann även med att vara publikvärd på HIF igår.. Det var typ kallt! Under helgen har jag även hunnit med att träffa min kusin! :D
Nä, nu ska jag skriva en önskelista! Vet inte varför eftersom att det typ är lite mindre än två månader tills jag fyller år, men det dök upp en massa saker i huvudet som jag vill ha så det är lika bra att skriva uppe dem! Hihi..
// J.

CARaMIA

JAG HAR HITTAT VILKEN BIL JAG VILL HA!
Bild lånad härifrån!
Visst är den fin?! Åh, jag nu vill jag ha körkort :(

RSS 2.0