Hejsan!
Ja, det var ett tag sedan jag tittade in här, men jag har helt enkelt inte hunnit. Jag har haft mycket att göra de senaste dagarna, men jag har ändå inte hunnit med att plugga. Så det är det som återstår idag, och jag orkar faktiskt inte. Måste hitta fakta om Minnesota.. PUUUH!

Jo, just det! Jag måste faktiskt skryta lite ;) VI VANN ÖVER HÄLJARP MED 2-0 IDAG! Så himla skönt!
Ja, det var egentligen bara det jag ville säga :)

// J.  

IDAG BLIR DET CUP MED VÄRLDENS BÄSTA LAG!


:O

HJÄÄÄLP! Jag har suttit och försökt få igång spotify i säkert en halv timme. Så fort jag väljer en låt, kommer det upp "låten du valt kommer spelas upp efter reklaminslaget". Det skumma är dock att jag inte hör någon jäkla reklam. Konstigt? Ja, mega.
Till slut ger jag upp och går in på youtube istället, vill ju verkligen lyssna på musik. OCH DÅ! Just då när jag har valt en låt börjar hon reklamtjejen på spotify snacka?! På youtube? Och jag har inte ens spotify igång?! Knasigt..



Tänkte visa lite av det som jag har pysslat med de senaste dagarna!
Har börjat rita lite med blyerts igen, har fått lite mer inspiration till att göra det om man säger så ;)



Åh! Vad man vill ha vår och sommar nu! All den här snön är så himla tråkig, och det ser ju bara ut att komma mer!
Nä, nu vill jag har värme så att man kan spela fotboll utan underställ, vara ute och fota och bara chilla.
Men ja.. Det är tur att det finns önsketänkande...

ERIC SAADE! ♥

Ville bara säga att Eric Saade typ var bäst igår och om han inte vinner hela så dör jag..

Lördag!

Hej!
Ja, jag har inte varit speciellt aktiv här på bloggen, men jag får väl skylla på att det har varit en väldigt stressig vecka. Dagarna har mest gått åt till skola, plugg och fotboll. Vi har haft två nationella prov och ett religionsprov, och religionen gick inte ens bra. GUUUUUUD! 
I torsdags hade vi fysträning med fotbollen och det känner jag fortfarande av i armarna. Ja, min träningsverk är inte att leka med. Och dessutom har jag fullt med blåmärken överallt som inte gör saken bättre. Nä, nu börjar jag klaga igen, åhhhh.

Idag har jag varit en vända på VÄLA (L) Kom hem med två tröjor, ett par örhängen, nagellack (ovanligt) och litta annat :P

Nä, nu ska jag fixa ett kort till min kära mamma och ta en dusch för ikväll ska jag träffa my friends :D wiiii!

// J.

Fredag!

Hejsan!
Längesen man skrev något, men det beror antagligen på att jag har haft brist på inspiration, eller inte tid.. välj själv. ;) Nä men, veckan har rullat på bra.. Det har varit mycker plugg, speciellt inför NO-provet jag hade idag. Dock fick jag västa minnesförlusten när jag fick provet, så jag kom inte ihåg något alls av det jag pluggat på, men det gick bra till sist. :D

Ikväll ska jag på "fotbollsläger". Det blir mest pizza och snack idag och sen ska vi spela internmatch imorgon. Wiii! Ska bli nice!

Men nu måste jag packa lite!

// J.

RSS 2.0